Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника ГУ ДПС в Івано-Франківській області Ірини Столярик з нагоди Дня податківця України

опубліковано 02 липня 2020 о 17:33

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем податківця України.

Цьогоріч відповідно до Указу Президента України від 25.06.2020 №252 ми знову святкуємо наше професійне свято та відзначаємо 30 річчя з дня створення Державної податкової служби України. За роки свого існування податкова служба активно розвивалася, удосконалювалися її функції, розширювався перелік адміністративних послуг для платників податків. Незмінним залишалось її основне завдання: забезпечення наповнення державного та місцевого бюджетів, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва та контроль за дотриманням податкового законодавства.

За 30 років в податковій службі Прикарпаття сформувалася  працьовита команда однодумців, готових і, головне, здатних працювати чітко та злагоджено. Завдяки чому, навіть у найважчих економічних ситуаціях, щомісяця вдавалося виконувати доведені завдання та якісно надавати адміністративні послуги.

Тож сьогодні, від усього серця дякую колективу Головного управління ДПС в Івано-Франківській області. Усім тим, хто відповідально виконує свої службові обов’язки, наповнюючи державну скарбницю, а також ветеранам служби, які знаходяться на заслуженому відпочинку.

Ще раз вітаю усіх Вас із святом. Бажаю міцного здоров’я, добробуту та злагоди у родинах.

З повагою,

начальник ГУ ДПС в Івано-Франківській області                      Ірина СТОЛЯРИК