Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС запустила пілотний проєкт «Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий»

опубліковано 06 травня 2020 о 14:10

З метою запровадження нових електронних сервісів Державна податкова служба України запустила пілотний проєкт електронного сервісу «Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий». За допомогою цього сервісу не лише співробітники уповноважених органів державної влади, але й пересічні громадяни зможуть перевіряти, чи законно транспортні засоби перевізників здійснюють переміщення пального або спирту етилового.

Відповідно до підпункту 230.1.5 пункту 230.1 статті 230 Податкового кодексу України Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий, розміщується на офіційному вебпорталі центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову та митну політику.

Пунктом 16 Порядку електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року № 408 «Деякі питання електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового» визначено, зокрема, що

Перелік розміщується на офіційному вебпорталі ДПС.

На сьогодні електронний сервіс «Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий» працює у тестовому режимі.

Ознайомитися з його роботою можна за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/registers/vehicles.