Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в.о. начальника ГУ ДПС Юрія Якимишина з Новим роком та Різдвом Христовим

опубліковано 28 грудня 2019 о 15:16

Шановні прикарпатці, колеги!

Щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічні свята – це час радісних та дивовижних змін, коли прийнято підбивати підсумки, оцінювати здійснені справи, намічати плани на майбутнє.

2019 рік став роком кардинальних змін в історії податкової служби та початком для втілення численних планів і задумів. Відбувся завершальний етап реорганізації Державної фіскальної служби України шляхом її поділу на Державну податкову та Державну митну служби. Як правонаступники у податковій сфері податкова служба Прикарпаття гідно виконала своє основне завдання – наповнення державного та місцевого бюджетів. Разом з тим ми активно вдосконалювались та розвивались, спрощували податкові процедури, запроваджували електронні сервіси, адже наша мета - бути сучасною, комфортною службою для платників податків.

Сподіваюсь, що в наступному 2020 році ми зуміємо реалізувати усі задумані плани, і податкова служба стане по – справжньому сервісною службою.

Також хочу сказати слова вдячності всім податківцям на сумлінну працю, а платникам податків Івано-Франківщини за своєчасно та добровільно сплачені кошти до бюджетів, за підтримку та бажання зробити наш край успішним та процвітаючим!

Напередодні зустрічі Нового року щиро бажаю усім щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Натхнення вам у праці, творчих успіхів, завзяття та наполегливості.

Нехай ці веселі свята принесуть вашим родинам добробут і радість, а світле Різдво Христове наповнить серця миром, добром та любов’ю. Нехай 2020 рік стане для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання.

 

З повагою,

в.о. начальника

ГУ ДПС в Івано-Франківській області                                         Юрій ЯКИМИШИН