Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про вжиття заходів щодо припинення роботи нелегальних АЗС йшлося під час селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука

опубліковано 28 грудня 2019 о 14:35

Вчора, 27 грудня, в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулась селекторна нарада під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука за участі голови облдержадміністрації Дениса Шмигаля, його заступників, міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа та керівників податкової та фіскальної служб області, правоохоронних відомств області, ДСНС, управлінь праці, екології, представників міської ради. Під час наради обговорено питання створення міжвідомчої робочої групи, а також алгоритм координації роботи служб для виявлення та припинення діяльності незаконних АЗС на території Івано-Франківщини.

Зазначений захід відбувся на виконання рішення Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 року, направленого на вжиття заходів з протидії нелегального обігу пального.

З метою належного виконання доручення Уряду податковою міліцією вже активізовано роботу в напрямку боротьби з тіньовим обігом пального. Зокрема, напрацьовано шляхи співпраці з правоохоронними службами області, визначено об’єкти для відпрацювань з припинення функціонування незаконних АЗС тощо.