Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в.о.начальника ГУ ДПС в області Юрія Якимишина з нагоди Дня Гідності та Свободи

опубліковано 21 листопада 2019 о 10:05

Шановні прикарпатці!

Вітаю з Днем Гідності та Свободи!

Сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

Події, які відбувались на майдані Незалежності під час Помаранчевої революції та Революції Гідності показали цілому світові, що найвищою цінністю для українців є честь, гідність, свобода свого народу, готовність до активності, єдності і відданої самопожертви.

В 2004 році ми були змушені захищати свій вибір, а з листопада 2013 – європейський шлях розвитку нашої країни.

В цій боротьбі своє життя віддали найкращі, серед яких є наші земляки. Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління, вони - Герої нашого часу.

Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах міст та містечок нашої країни.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Бажаю, щоб наша боротьба закінчилася блискучою перемогою.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках та не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою, 

в.о.начальника

ГУ ДПС у Івано-Франківській області                            Юрій ЯКИМИШИН