Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відвідувачам ЦОПу Богородчанської ДПІ податківці надають фахові консультації

опубліковано 15 жовтня 2024 о 15:05

Відвідувачі центру обслуговування платників Богородчанської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області отримують кваліфіковані роз'яснення від фахівців щодо застосування норм податкового законодавства.

Так, під час зустрічі з платниками начальник Богородчанської  ДПІ Любов Грицак поінформувала платників щодо порядку нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та мінімального податкового зобов’язання та проведення звірки у разі виявлення розбіжностей між даними в податковому повідомленні-рішенні та даними платника. 
Крім того, ознайомила з електронним сервісом «Електронний кабінет платника» та мобільним застосунком «Моя податкова», за допомогою яких можна  перевірити стан розрахунків із бюджетом, подати декларацію, отримати довідки про сплачені податки, відсутність заборгованості тощо.

Наостанок начальник інспекції звернула увагу присутніх на отриманні фіскального чеку під час здійснення розрахунків за придбані товари чи послуги у суб’єктів господарювання та можливість повідомлення податкового органу у разі їх невидачі.