Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці розповіли богородчанським платникам податків про використання електронних сервісів та сплату податку на нерухоме майно

опубліковано 17 вересня 2024 о 15:28

В Богородчанській ДПІ податківці систематично проводять тренінги та зустрічі для платників податків, на яких роз’яснюють сплату податку на нерухоме майно та використання електронних сервісів ДПС України. 

Під час чергового тренінгу начальник Богородчанської ДПІ Головного управління ДПС області Любов Грицак розповіла про порядок нарахування податку на нерухоме майно та земельного податку та наголосила на важливості їх своєчасної сплати. 

Крім того, керівник податкової інспекції ознайомила присутніх з роботою «Електронного кабінету» та мобільного застосунку «Моя податкова». За її словами за допомогою цих сервісів авторизовані платники мають можливість переглянути сформовані податкові повідомлення-рішення щодо сум нарахованих їм податкових зобов’язань з плати за землю чи податку на нерухоме майно, перевіряти стан розрахунків з бюджетом та отримувати відомості про виплачені доходи. в меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету чи в застосунку «Моя податкова». 

Любов Грицак також надала практичну допомогу платникам податків як завантажити мобільний застосунок «Моя податкова» та ідентифікуватися онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису або хмарного підпису.