Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тлумацькі податківці роз’яснюють платникам податків актуальні питання оподаткування

опубліковано 12 вересня 2024 о 08:42

Фахівці Тлумацької податкової інспекції систематично проводять тренінги для платників податків, на яких роз’яснюють актуальні питання оподаткування.

На черговому тренінгу начальник Тлумацької ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Микола Іванішин розповів платникам податків про електронні сервіси ДПС, сплату податку на землю та легалізацію трудових відносин.

Також посадовець акцентував увагу присутніх на можливостях електронних сервісів ДПС – мобільного додатку «Моя податкова» та «Електронного кабінету». За його словами за допомогою цих сервісів авторизовані платники можуть подавати податкові декларації, перевіряти стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО, отримувати відомості про виплачені доходи, переглядати податкові повідомлення-рішення на сплату майнових податків. 

Крім того, Микола Іванішин звернув увагу на важливості своєчасної сплати податку на майно, таких як податок на нерухомість та плата за землю, а також наголосив на перевагах використання офіційно оформленої найманої праці та на неприпустимість допуску до роботи працівників без офіційного оформлення.