Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Косівщини продовжують проводити робочі зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування та платниками податків

опубліковано 17 липня 2024 о 14:21

Податківці здійснюють чергові зустрічі з  представниками органів місцевого самоврядування та платниками податків, спрямовані на роз'яснення законодавчих та нормативних актів з питань оподаткування, а також надання практичної допомоги у користуванні податковими сервісами.

Нещодавно начальник Косівської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Оксана Мельниченко провела зустріч  з начальником  відділу соціального захисту та охорони здоров’я Косівської міської ради Христиною Смадич та головним спеціалістом  Мар’яною Пліхтяк.

Однією з важливих тем, які розглядались під час зустрічі є необхідність вчасного повідомлення громадян про зміну їхніх облікових даних за формою 5-ДР. За словами Оксани Мельниченко, важливо, щоб платники своєчасно інформували податкові органи про будь-які зміни, щоб уникнути непорозумінь і можливих штрафних санкцій.

Також посадовиця поінформувала про порядок нарахування і терміни сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та земельного податку.

Податкові органи надають практичну допомогу у заповненні декларацій про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки та користуванні електронними сервісами ДПС, - сказала наостанок начальник ДПІ.