Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Верховинщині податківці зустрілись з представниками Верхньоясенівського старостинського округу

опубліковано 16 липня 2024 о 13:44

Нещодавно, начальник Верховинської ДПІ Оксана Ясінська провела зустріч з представниками Верхньоясенівського старостинського округу Верховинської ТГ. На зустрічі розглянули надходження до місцевого бюджету громади плати за землю, податку на нерухоме майно, а також погашення фізичними особами заборгованості із сплати податків. Особливу увагу надано обов’язковому дотриманні при сплаті майнових податків порядку заповнення реквізиту “Призначення платежу” в платіжних інструкціях відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148.
Оксана Ясінська також розповіла присутнім про застосунок «Моя податкова», за допомогою якого фізичні особи мають можливість переглянути податкові повідомлення-рішення про нарахування сум земельного податку, податку на нерухоме майно, мінімального податкового зобов’язання, подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, сплатити податки до бюджету.

Крім того, на зустрічі обговорили важливість дотримання працедавцями норм трудового законодавства, належне оформлення працівників та своєчасній виплаті заробітної плати та сплаті податків.