Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про адміністративні послуги, що надаються податківцями, розповіли в Косівській ДПІ

опубліковано 05 липня 2024 о 13:22

Головний державний інспектор Косівської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Катерина Крицкалюк під час зустрічі з платниками податків розповіла про надання адміністративних послуг.

Зокрема, посадовиця роз’яснила як отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків для дитини віком до 14 років, як внести зміни до облікової картки, як отримати довідку про сплату податкових зобов’язань у разі виїзду за кордон на постійне місце проживання тощо. Водночас звернула увагу, що тепер отримати адмінпослуги простіше і зручніше через Електронний кабінет платника чи мобільний застосунок «Моя податкова».

Також Катерина Крицкалюк розповіла, що за допомогою електронних сервісів можна ознайомитися з повідомленнями – рішеннями на сплату майнових податків та мінімального податкового зобов’язання та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи на отримання податкової знижки.

Крім цього, поінформувала,  що з 01.05.2024 року довідку  про стан розрахунків з бюджетами та цільовими фондами, можна отримати в Електронному кабінеті в розрізі податків починаючи з 2013 року.