Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці проводять тренінги для платників податків Рогатинщини

опубліковано 04 липня 2024 о 08:55

В Рогатинській податковій інспекції податківці на постійній основі проводять тренінги для платників податків щодо подання податкової декларації про майновий стан та доходи та податкової звітності за допомогою сервісу «Електронний кабінет». 

Також під час таких заходів фахівці податкової служби наголошують, що за допомогою цього сервісу авторизовані платники можуть подати та переглянути подану звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО, надсилати запити, переглянути податкові повідомлення – рішення на сплату майнових податків та іншу необхідну інформацію. А це економить робочий час платника, позбавляє необхідності придбання бланків звітних документів, забезпечує уникнення черг та дає можливість працювати з оновленими версіями документів звітності.

Крім того, фахівці податкової служби акцентують увагу роботодавців на необхідності дотримання норм трудового законодавства, своєчасної виплати заробітної плати найманим працівникам та перерахування податків та зборів до бюджету.