Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В тисменицькій ДПІ податківці роз’яснюють громадянам право на податкову знижку

опубліковано 01 липня 2024 о 14:17

Начальник Тисменицької ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Олександра Гайдей на черговій зустріч розповіла платнику податків про право громадян на податкову знижку та у яких випадках можна ним скористатися. 

Керівник податкової інспекції наголосила на переваги подання податкової декларації про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки в електронній формі у мобільному застосунку «Моя податкова».  За її словами, для цього необхідно обрати розділ «Подати Декларацію про майновий стан і доходи»; вказати суму витрат; зазначити реквізити банківського рахунку; прикріпити документи в електронному вигляді, підписати та надіслати до контролюючого органу не пізніше 31 грудня 2024 року. 

Олександра Гайдей наголосила платнику податків, що за допомогою мобільного застосунку «Моя податкова», можна також переглянути податкові повідомлення-рішення про нарахування податку на нерухоме майно чи земельного податку та перевірити чи немає заборгованості із сплати податкових зобов’язань.