Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Рогатинській податковій інспекції відбулась чергова зустріч з представниками місцевих громад

опубліковано 11 квітня 2024 о 15:32

Фахівці Рогатинської податкової інспекції  проводять зустрічі з підприємцями, громадянами та представниками органів місцевого самоврядування з актуальних питань оподаткування. 

Начальник Рогатинської ДПІ Головного управління ДПС Івано-Франківській області Тетяна Холява нещодавно провела зустріч старостою  Липівського старостинського округ Рогатинської  ТГ на якій обговорили питання забезпечення наповнення бюджету громади, вжиття заходів щодо погашення боргів з майнових податків громадянами, які проживають на території територіальної громади та важливість легалізації трудових відносин як для найманих працівників так і для бюджету.

Крім цього, керівник податкової інспекції розповіла про деклараційну кампанію – 2024. Хто повинен подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік, які способи подання декларації та хто має право на отримання податкової знижки. 

Також учасників заходу проінформували про електронні сервіси ДПС України, зокрема про Електронний кабінет та застосунок «Моя податкова», а також нагадали про необхідність застосування суб’єктами господарювання, які проводять розрахункові операції РРО або ПРРО та про розміри штрафів за порушення законодавства при здійсненні готівкових розрахунків.