Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Івано-Франківські податківці проводять тренінги щодо подання громадянами декларації про доходи і майновий стан в електронній формі

опубліковано 13 березня 2024 о 09:36

Податківці проводять тренінги та зустрічі з платниками податків Івано-Франківщини щодо подання звітності суб’єктами господарювання та декларацій про майновий стан та доходи громадянами за допомогою електронних сервісів. 

На черговому тренінгу начальник відділу податкових сервісів Івано-Франківської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Ірина Малихіна розповіла платникам податків про електронні сервіси податкової служби, деклараційну кампанію 2024 та подання декларації про доходи і майновий стан в електронній формі.

Посадовець звернула увагу присутніх на обов’язок громадян, які отримували неоподатковані доходи, подати декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня п.р., а також наголосила які доходи підлягають обов’язковому декларуванню. 

Крім того, Ірина Малихіна надала практичні рекомендації щодо подання та заповнення декларації про майновий стан та доходи минулий рік, реєстрації програмних РРО та подання повідомлення про об’єкти оподаткування за допомогою Електронного кабінету платника.