Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Доступно про податки. У Верховинскій ДПІ відбулася чергова зустріч з представниками громад

опубліковано 11 березня 2024 о 13:08

Фахівці Верховинської ДПІ Головного управління ДПС Івано-Франківській області на систематичній основі проводять зустрічі як з платниками податків безпосередньо, так і з представниками тер громад Верховинщини.

Так, нещодавно начальник ДПІ Оксана Ясінська зустрілася з керівниками Пробійнівського старостинського округу Білоберізької ТГ, ключовою темою зустрічі стало обговорення питання забезпечення наповнення бюджету громади, вжиття заходів щодо погашення податкових боргів, а також акцентовано увагу на важливості легалізації трудових відносин.

Під час діалогу з представниками округу Оксана Ясінська також ознайомила їх з актуальними змінами у податковій сфері, а також детально зупинилася на деклараційній кампанії – 2024.

Також учасники зустрічі обговорили питання обов’язкової фіскалізації готівкових розрахунків  підприємцями єдинниками 2-3 груп та забезпечення покупцям їхнього права на розрахунок платіжним терміналом.

Наостанок Оксана Ясінська презентувала присутнім можливості електронних сервісів ДПС України, зокрема Електронного кабінету та мобільного застосунку «Моя податкова».