Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За консультаційною допомогою до Богородчанської податкової інспекції

опубліковано 12 лютого 2024 о 15:59

Такі консультаційні зустрічі проводяться Богородчанською податковою інспекцією на постійній основі, під час яких платники можуть отримати поради та допомогу з податкових питань.

На одній із таких зустрічей начальник Богородчанської ДПІ Любов Грицак розповіла про можливості електронних сервісів від ДПС, таких як подання звітності, заяв, листування, проведення звірки з податковою через знайомий уже сервіс Електронний кабінет. Крім того, розповіла про нещодавно запроваджений сервіс «Моя податкова» доступний для завантаження на мобільний телефон. Цей сервіс дозволяє громадянам подати декларацію про майновий стан і доходи, отримати інформацію про власні доходи, проінформувати податкову про зміну облікових і реєстраційних даних, а також переглянути податкові повідомлення-рішення на сплату майнових податків і відповідно сплатити їх через даний застосунок.

Нагадала керівник податкової інспекції і про сплату майнових податків, порядок нарахування та обчислення мінімального податкового зобов’язання для власників земельних ділянок, віднесених до сільгоспугідь.