Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Калуській ДПІ відбулась зустріч з платниками податків

опубліковано 30 січня 2024 о 09:38

Під час зустрічі начальник Калуської ДПІ Лілія Прокопів ознайомила платників податків з актуальними питаннями, що стосуються порядку заповнення та термінів подання податкової звітності, правильності нарахування та термінів сплати податкових зобов’язань. Особливу увагу звернула на дотриманні порядку заповнення платіжних інструкцій на сплату податків і зборів з метою недопущення виникнення податкового боргу.

Крім цього, Лілія Прокопів нагадала про розміри єдиного податку та обсяги доходів, які встановлені в 2024 році для  спрощенців 1-3 груп,  наголосила на дотриманні суб'єктами підприємницької діяльності чинного законодавства про працю, зокрема щодо гарантій оплати праці та недопущенні виникнення  заборгованості з виплати заробітної плати.

Також посадовиця розповіла про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих в 2023 році, про порядок отримання податкової знижки, порядок та способи подання декларації про майновий стан і доходи.

Ознайомила посадовиця і з електронними сервісами ДПС: Електронним кабінетом платника та мобільним застосунком «Моя податкова», за допомогою яких платники можуть дізнатися про стан розрахунків з бюджетом, завантажити ППР на сплату нерухомості та земельного податку, подати декларацію про майновий стан і доходи та листуватися з ДПС тощо.