Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рожнятівщині податківці роз’яснюють підприємцям актуальні питання оподаткування

опубліковано 01 грудня 2023 о 13:31

Про новації податкового законодавства, які передбачено Законом України №3219 розповів начальник Рожнятівської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Михайло Гирда на зустрічі з платниками податків. 

Зокрема, посадовець нагадав про норми діючого законодавства щодо застосування РРО чи ПРРО під час здійснення торгівлі чи наданні послуг за готівкові кошти та розповів присутнім про переваги програмного РРО над класичним. 

Також керівник податкової інспекції звернув увагу, на дотримання нового порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати податків, зборів та єдиного внеску а також на особливості оподаткування благодійної допомоги.

Михайло Гирда розповів про право громадян на податкову знижку за здійсненні ними певні витрати у минулому році та переваги подання податкової декларації про майновий стан і доходи чи іншої звітності в електронному вигляді, а також порядок отримання інформації через Електронний кабінет платника або за допомогою застосунку «Моя податкова».