Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці роз’яснюють коломийським підприємцям актуальні питання оподаткування

опубліковано 11 жовтня 2023 о 14:33

Коломийські податківці продовжують інформаційно-роз'яснювальну кампанію щодо обов’язкового застосування РРО чи ПРРО суб’єктами господарювання у разі проведення готівкових розрахунків. Нещодавно заступник начальника Коломийської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Мирослава Бундзяк на черговій зустрічі розповіла присутнім про основні норми Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Посадовець звернула увагу учасників на відновленні відповідальності за порушення суб’єктами господарювання вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Під час зустрічі також розглянуто питання декларування доходів і отримання податкової знижки громадянами, сплату податку на нерухоме майно, земельного податку і мінімального податкового зобов’язання та можливості електронного кабінету платника і мобільного застосунку "Моя податкова".