Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Верховинської ДПІ проводять зустрічі, на яких роз’яснюють норми податкового законодавства

опубліковано 22 серпня 2023 о 10:41

Під час зустрічей з органами місцевого самоврядування та платниками податків  податківці Верховинської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області розповідають про обов’язок кожного підприємця, окрім спрощенців І групи, застосовувати реєстратор розрахункових операцій при здійсненні готівкових розрахунків. 
За словами податківців, ДПС пропонує безоплатне програмне забезпечення для використання в якості ПРРО, яке не потребує фінансових витрат та спеціальних навичок користувача, а завантажити його можна на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/програмні РРО https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/. 
            
Також працівники ДПІ повідомляють про відновлення з 1 жовтня 2023 року застосування штрафних санкцій за невидачу фіскального чека. У разі встановлення контролюючим органом фактів порушень, до суб'єктів господарювання будуть застосовуватись фінансові санкції, у розмірі від 25% до 150% вартості реалізованого товару. 
           
Під час зустрічей платникам надаються тематичні пам’ятки, в яких зазначено покрокова реєстрація ПРРО та інша актуальна інформація щодо застосування ПРРО.