Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основні напрями співпраці обговорили на зустрічі податківці та представники органів місцевого самоврядування Верховинщини

опубліковано 07 квітня 2023 о 09:22

Нещодавно відбулась зустріч начальника Верховинської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Оксани Ясінської та старшого державного інспектора Коломийського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Марії Сінітович з начальником фінансового відділу Верховинської сільської ради Світланою Блищук. 

Метою зустрічі стало обговорення напрямів співпраці  податківців з органами місцевого самоврядування та платниками податків.
Зокрема, учасники зустрічі розглянули питання необхідності проведення органом місцевого самоврядування інвентаризації земельних ділянок, майна та активів на території громади, договорів оренди землі та надання такої інформації Верховинській ДПІ для нарахування місцевих податків та орендної плати за землю.

Також обговорили питання важливості погашення платниками податків заборгованості з податків та зборів, декларування громадянами доходів, отриманих у 2022  році, переваги використання електронних сервісів ДПС України та негативні наслідки використання нелегальної праці.