Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Верховинській ДПІ податківці роз’яснюють громадянам особливості податкової амністії

опубліковано 12 грудня 2022 о 15:32

Начальник Верховинської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Оксана Ясінська на черговій зустрічі розповіла громадянам про податкову амністію. Зокрема, керівник податкової інспекції звернула увагу на об’єкти, які підлягають декларуванню, хто може задекларувати неоподатковані активи, за якими ставками розрахувати одноразовий збір.

Також наголосила, що подання одноразової декларації є добровільним рішенням громадянина та роз’яснила порядок подання одноразової декларації та терміни сплати одноразового збору.

Крім цього, керівник податкової інспекції нагадала платникам податків про обов’язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій чи  програмних РРО у разі проведення готівкових розрахунків суб’єктами господарювання, та зауважила, що підприємці, які сплачують єдиний податок, мають право здійснювати розрахунки без застосування РРО чи ПРРО з використанням РК та КОРО при здійсненні роздрібної торгівлі на території села, селища товарами (крім підакцизних товарів) за умови дотримання певних умов.