Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Городенківщині під час зустрічі із працівниками районного споживчого товариства податківці розповіли про податкову амністію

опубліковано 22 листопада 2021 о 10:25

В.о.начальника Городенківської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Олександра Бойчук під час зустрічі з працівниками районного споживчого товариства розповіла про податкову амністію, яка триватиме до 1 вересня 2022 року.

«Громадяни можуть добровільно легалізувати неоподатковані активи за пільговими ставками одноразового збору. Одноразове добровільне декларування відбуватиметься з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року. Громадяни мають право подати добровільну декларацію до Державної податкової служби України через «Електронний кабінет» та сплатити податок впродовж 30 днів після подання такої декларації», -  наголосила Олександра Бойчук.

Посадовець детально розповіла про  об’єкти декларування, ставки одноразового збору та порядку подання одноразової добровільної декларації.

Також, Олександра Бойчук звернула увагу на дотримання роботодавцями трудового та податкового законодавства та мінімальних державних гарантій при виплаті заробітної плати.