Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про кампанію одноразового декларування працівникам Чернилицької селищної ради розповів начальник Городенківської ДПІ Руслан Колодій

опубліковано 10 вересня 2021 о 10:54

Під час зустрічі з працівниками Чернилицької селищної ради начальник Городенківської ДПІ Руслан Колодій розповів, що з 1 вересня 2021 року розпочалось одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів. За словами посадовця, завдяки запровадженню цього декларування, громадяни матимуть можливість повідомити про активи, з яких не були сплачені податки, тобто зможуть легалізувати доходи, приховані від оподаткування, шляхом сплати спеціального збору.

Також начальник Городенківської ДПІ поінформував про об’єкти, що підлягають декларуванню та які ставки оподаткування передбачені для них, як визначити суму одноразового збору та в які терміни необхідно сплатити задекларований одноразовий збір.

Також звернув увагу, що декларування активів здійснюється виключно за бажанням громадянина, який має право на таке декларування. Декларація подається виключно в електронній формі через сервіс «Електронний кабінет».