Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрі обслуговування платників НадвірнянськоїДПІ надано 569 адміністративних послуг

опубліковано 15 лютого 2021 о 10:50

Впродовж січня  2021 року фахівцями Центру обслуговування платників  Надвірнянської ДПІ громадянам та представникам бізнесу надано 569 адміністративних послуг.

Найбільша їх частина, а саме  325 - це видача  карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Нагадуємо, з переліком безоплатних адміністративних послуг, які надаються податковою службою можна ознайомитись  в ДПІ, або  на субсайті територіальних органів ДПС в Івано-Франківській області в банері «Центри обслуговування платників».

Також рекомендуємо платникам використовувати електронні сервіси, зокрема Електронний кабінет.   Через відкриту частину Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) можна скористатись інформацією, яка є загальнодоступною, а саме: податковим календарем, інформацією з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності тощо.