Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом 2020 року в Центрах обслуговування платників Коломийщини, Косівщини, Снятинщини та Верховинщини надано більше 30,8 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 25 січня 2021 о 08:54

Протягом  2020 року фахівцями Верховинської, Коломийської, Косівської та Снятинської державних податкових інспекції  надано 30890 адміністративних послуг, в тому числі 4363 в електронній формі.

Найбільшим попитом серед платників користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За звітний період надано 12331 таких карток. Значну частку займають запити громадян про отримані доходи, яких надійшло за звітний період 7040.

Серед фізичних осіб-підприємців однією з найбільш запитуваних послуг є  послуга з видачі витягу з реєстру платників єдиного податку – 3400 та послуга з реєстрації платником єдиного податку  – 3841.  

Протягом року 681 суб’єкт господарювання отримав довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, з них 428 – в електронній формі.

Фахівці податкової служби, у зв’язку з запровадженням карантину і з метою запобігання поширення вірусу COVID-19, рекомендують платникам податків користуватись електронними сервісами ДПС для подання звітності, отримання адміністративних послуг та сплати податків.