Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2020 рік в Центрі обслуговування платників Калущини, Рогатинщини та Галичанщини надано 16105 адміністративних послуг

опубліковано 20 січня 2021 о 14:17

За 2020 рік фахівцями Центру обслуговування платників Калущини, Рогатинщини та Галичанщини громадянам та представникам бізнесу надано 16105 адміністративних послуг.

Зокрема, за звітній період звернулось:

- 6724 громадянина за послугою з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;

- 1086 громадян за отриманням відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків;

Крім цього, на платниками податків зареєструвалось 1298 СГД (153 - юридичних та 1145 - фізичних осіб), видано 1453 витяги з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 1000 книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку, 1260 книг обліку розрахункових операцій.

Нагадаємо, що в Центрі обслуговування платників, у зв’язку з поширенням коронавірусу, необхідно дотримуватись рекомендацій щодо безпечної дистанції, заходити тільки у захисній масці та дезинфікувати руки. Також рекомендуємо платникам використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет платника.