Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 11 місяців 2020 року фахівцями Центру обслуговування платників Коломийської ДПІ надано більше 12 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 11 грудня 2020 о 15:52

Протягом 11 місяців  2020 року фахівцями Коломийської державної податкової інспекції надано 12320 адміністративних послуг.

Найбільшим попитом серед платників користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За звітний період надано 4577 таких карток. Значну частку з наданих адмінпослуг займають запити громадян про отримані доходи, яких надійшло за звітний період 2823.

Серед фізичних осіб-підприємців однією з найбільш запитуваних послуг є  послуга з видачі витягу з реєстру платників єдиного податку – 1790  та послуга з реєстрації платником єдиного податку  – 1427.  

З початку року 299 суб’єктів господарювання отримали довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, з них 172 – в електронній формі.

Для подання податкової звітності та  листування податківці рекомендують платникам податків використовувати електронні сервіси ДПС.