Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Центрів обслуговування платників Тисменицького управління надано понад 11 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 05 серпня 2020 о 10:14

За сім місяців 2020 року фахівцями Центрів обслуговування платників Богородчанської, Тисменицької, Городенківської та Тлумацької ДПІ Тисменицького  управління ГУ ДПС в Івано-Франківській області надано 11443 адміністративні послуги платникам податків – підприємцям, юридичним особам та  громадянам.

Найбільш запитувана послуга, це послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, якою скористалось 5110 громадян. За видачею відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків звернулось – 2137 платників, зареєструвати книги обліку розрахункових операцій – 586 платників, зареєструвати книги обліку доходів і витрат – 699 платників та зареєструватись платником єдиного податку – 1086 платників.  

Крім цього, податківцями управління видано 1018 витягів з реєстру платника єдиного податку, 28 довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію), 234 довідки про відсутність заборгованості, 7 довідок підтвердження статусу податкового резидента України тощо.