Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практична допомога платнику податків від надвірнянських податківців

опубліковано 31 березня 2023 о 13:58

Як правильно заповнити декларацію про майновий стан і доходи, подати звітність чи написати заяву на проведення звірки за майновими податками або ж зареєструвати РРО чи ПРРО – далеко не повний перелік питань, з якими платники приходять до фахівців Надвірнянської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області. Надати вичерпну відповідь платнику та практичну допомогу під час заповнення документації – є пріоритетом в роботі  працівників податкової служби.

Загалом, наразі найчастіше платники звертаються за роз’ясненням щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи. Нагадаємо, з 1 січня цього року діє нова форма документа, також з’явився новий додаток з МПЗ, тож принагідно податківці розтлумачують новації в податковому законодавстві. Подати декларацію, наголошують в податковій, можна й через Електронний кабінет, що значно спрощує процес, економить час та не прив’язує платника до місця.

Також відвідувачів цікавить як отримати довідку про доходи або ж про відсутність податкової заборгованості.

Окрім індивідуальної допомоги від інспектора, платники в ЦОП мають нагоду ознайомитися з необхідною роз’яснювальною інформацією на стендах та з буклетів й брошур.