Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт ГУ ДПС в області про отримання та задоволення запитів на інформацію за січень-листопад 2020 року

опубліковано 08 грудня 2020 о 08:38

Протягом січня – листопада поточного року на адресу ГУ ДПС в Івано-Франківській області надійшло 117 запитів на отримання публічної інформації.

Своїм правом з реалізації норм Закону України „Про доступ до публічної інформації”, в частині отримання інформації, якою володіє ГУ ДПС Івано-Франківській області, скористалися: 45 громадян, 31 суб’єкт господарювання - юридичних осіб, 21 фізичних осіб-підприємців, 15 представників ЗМІ, три  громадські організації та два  депутати місцевих рад.

В листопаді 2020 року надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації, з яких чотири від громадян, а також по три від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, відповідно.

Найбільш запитувана інформація стосувалася: нарахування сум податків на нерухоме майно та землю фізичним особам, податкової заборгованості, а також податкових пільг при їх сплаті; податкової звітності та матеріалів перевірок платників податків; надходження податків до бюджету, в тому числі в розрізі окремих видів економічної діяльності суб’єктів господарювання та окремих територіальних громад області; податкової інформації, яка слугувала підставою для віднесення платника податку на додану вартість до переліку ризикових суб’єктів господарювання; матеріалів документальних перевірок платників податків; окремих питань роботи АЗС.

Станом на  01.12.2020 відповіді на запитувану публічну інформацію надано 112  запитувачам у встановлені законодавством терміни, одному відмовлено – інформація, що запитувалася належить до категорії інформації з обмеженим доступом та стосовно чотирьох запитів не настав термін їх розгляду.