Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Неподання декларації про доходи при звільненні – одне з поширених порушень, які допускають держслужбовці

опубліковано 18 березня 2024 о 10:41

Подання щорічної декларації про доходи є обов’язком кожного державного службовця, адже це один з ключових інструментів протидії корупції. Саме тому контроль за своєчасним поданням е-декларацій, достовірністю відображених у них даних є одним з основним завдань відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області. 

Відповідно під час проведення відповідних заходів, працівниками відділу виявлено:

 3 факти неподання щорічних декларацій за 2021 рік працівниками Головного управління ДПС в Івано-Франківській області (надалі – ГУ ДПС), які припинили виконувати функції держави. 

1 факт неподання щорічних декларацій за 2022 рік працівниками Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, які припинили виконувати функції держави.

3 факти неподання декларацій при звільненні за 2022 рік працівниками Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, які припинили виконувати функції держави.

3 факти неподання щорічних декларацій з позначкою «я припинив(ла) виконувати функції держави або місцевого самоврядування» за 2022 рік працівниками Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, які припинили виконувати функції держави.

1 факт неподання декларацій при звільненні за 2023 рік працівниками Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, які припинили виконувати функції держави.

1 факт несвоєчасного подання декларацій при звільненні за 2023 рік працівниками Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, які припинили виконувати функції держави. 

За даними фактами направлено Повідомлення до Національного агентства з питань запобігання корупції про факт неподання та несвоєчасного подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.