Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведення профілактичних заходів сприяє дотриманню податківцями норм чинного антикорупційного законодавства

опубліковано 18 січня 2023 о 12:25

Проведення профілактичних, попереджувальних та правових заходів сприяє  дотриманню норм чинного антикорупційного законодавства.

Так, за 2022 рік працівниками відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС для працівників та окремих посадових та службових осіб   проведено 384 заходи, з яких 15 навчальних заходів (лекцій, семінарів) та 369 – заходів з надання методичної та консультаційної допомоги (роз’яснювальні). Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Також, підрозділом здійснюється контроль за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів працівників податкової служби області. За минулий рік вжито 120 заходів щодо запобігання конфлікту інтересів.

Окрім того, фахівці відділу проводять індивідуальні консультації працівників служби, під час яких роз'яснюють норми антикорупційного законодавства. За минулий рік опрацьовано 22 корупційні ризики в рамках виконання Антикорупційної програми ДПС.

Одночасно, працівниками відділу проведено (взято участь у проведенні) 18 перевірок, дисциплінарних проваджень, службових розслідувань.