Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Коломийщині шахраї телефонують бізнесменам від імені податківців та виманюють гроші

опубліковано 27 серпня 2021 о 10:13

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що на мобільні телефони суб’єктів господарювання Коломийського району надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші. Зокрема, шахраї телефонують бізнесменам, погрожують перевірками та вимагають перерахувати певну суму коштів на рахунок.

Псевдоподатківці телефонують із номера мобільного телефону +38(095)  175-49-42 та вказують номер картки для перерахування коштів, відкритої  в Ощадбанку, 5167 8032 3252 2347. З метою легкої наживи злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, розрахункові рахунки та картки різних банківських установ та представлятися керівництвом або іншими посадовими особами податкової служби області.

Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені  керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти.

Про факти шахрайських дій ви можете повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, органи національної поліції  (тел. 102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДПС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «5»).