Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щомісяця близько 400 прикарпатців реєструють власну справу

опубліковано 26 липня 2021 о 10:05

У першому півріччі цього року власну справу започаткували 1909 суб'єктів господарювання регіону, серед яких 531 юридичних осіб та 1378 фізичних осіб-підприємців. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Всього станом на 1 липня у податковій службі області на обліку перебуває 80700 компаній, організацій, установ та ФОПів, що на 2615 більше, ніж на аналогічну дату минулого року.

Нагадаємо, електронні форми документів для реєстрації платників податків розміщені на сайті Державної податкової служби за посиланням: https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/elektronni-formi-dokumentiv/reestratsiya-ta-oblik-platnikiv/.

Податкові сервіси для представників бізнесу та громадян доступні в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.tax.gov.ua). Він надає десятки онлайн послуг, зокрема, листування з ДПС, формування запитів, укладення договору про визнання електронних документів, ведення і подання звітності, декларування доходів, отримання довідок і витягів, замовлення реєстраційного номеру облікової картки платника податків, внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб, перегляд і друк бланків податкової звітності та багато іншого. Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється за допомогою електронного ключа.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".