Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про поновлення облікових даних платників розповіли в Косівській ДПІ

опубліковано 07 червня 2024 о 13:14

Нещодавно в Косівській ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області начальник Косівської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Оксана Мельниченко провела зустріч з громадянами щодо надання адміністративних послуг та поновлення облікових даних. 

За словами посадовиці, якщо громадяни змінили місце проживання або інші реєстраційні дані, їм необхідно оновити ці дані в податковій службі. Це важливо для правильного нарахування та сплати майнових податків та надсилання податкових повідомлень-рішень на коректну адресу. Для внесення відповідних змін громадяни можуть це зробити в Центрі обслуговування платників або надіслати через Електронний кабінет заяву за формою №5-ДР.

Крім того, заважує посадовець, що в ЦОПі  можна отримати інформацію про суми нарахованих податків, звірити площу, ставку, а також механізм їх нарахування тощо.   

Також, в ЦОПі можна отримати консультацію щодо використання сервісів «Електронний кабінет платника» та мобільного додатку «Моя податкова» для взаємодії з податковими органами та виконання податкових процедур. 

«Водночас, звернення до ЦОП є зручним способом отримання адміністративних послуг, оскільки тут ви можете отримати допомогу від кваліфікованих фахівців і швидко вирішити свої питання», - додає посадовець.