Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вшанувати загиблих воїнів та висловити слова вдячності тим, хто сьогодні боронить кордони країни – податківці Івано-Франківщини привітали Захисників та Захисниць України

опубліковано 01 жовтня 2024 о 14:13

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області відбулися урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України. Адже цей день для кожного українця є сакральним, символічним та надважливим. Сьогодні тисячі наших земляків боронять українську землю від зазіхань ворога, а українське небо – від смертоносних ракет. На жаль, слово «війна» увірвалося в життя практично кожної української родини. 

Начальник Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик звернулися, насамперед, зі словами вдячності та підтримки до тих працівників, чиї рідні сьогодні перебувають на фронті, також згадала тих колег, які вступили до лав Збройних Сил України та мужньо стали на захист Вітчизни. Дехто з них уже повернувся з війни додому, та більшість з них перебувають на Півдні та Сході країни. Прикро, що не можна подякувати кожному з них особисто, проте, як зазначила Ірина Столярик: “Думками, серцем, душею зараз ми з ними. Пишаємося безмежно своїми героями та вболіваємо за них кожної хвилини.” Також на оновлення військової амуніції від ПЕРВИННОЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ працівників апарату ГУ ДПС в області бійцям скеровано адресну фінансову допомогу кожному. 

Особливу повагу сьогодні викликають також і сім’ї героїв, ті, хто провів на фронт найрідніших та найдорожчих – своїх дітей.  Такі родини заслуговують на шану та визнання. Адже вони виховали мужніх, гідних Воїнів, які зараз і творять історію нашої держави.

На жаль, сьогоднішній день оповитий смутком втрат – адже за незалежність України наші воїни щодень платять власним життям. З болем у серці податківці згадали тих, кого вже не має серед живих - колег Олега Гбура та Богдана Чорного, а також рідних наших працівників – Тараса Стахіва та Степана Микицея, Героїв, які назавжди залишаться в пам’яті українців.

На знак шани загиблим працівникам податкової служби Олегу Гбуру та Богдану Чорному на фасаді установи буде встановлено меморіальні дошки. Їх імена навічно будуть вкарбовані в історію служби як приклад відданості Україні та героїзму. 

На завершення Ірина Столярик ще раз привітала усіх працівників зі святом, пожала здоров’я, миру та злагоди в родинах: 

Сьогодні я з гордістю можу сказати, що пишаюся нашим колективом, кожним працівником, і тими хто на фронті, і тими, що в тилу, адже ми також стоїмо на захисті інтересів держави, насамперед економічних – без стальних надходжень до бюджету, обороноздатність країни буде просто не можлива. Кожен день нашої праці – значний вклад в Перемогу. Пам’ятаймо – ми разом, а отже переможемо.

Слава Україні! Героям слава!