Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Світла пам’ять загиблому герою-податківцю – Олегу Гбуру

опубліковано 29 серпня 2024 о 10:44

Олег Гбур був головним державним інспектором управління податкових сервісів ГУ ДПС в Івано-Франківській області, який завжди виконував свою роботу з високим професіоналізмом та відданістю. Як і багато інших українців, коли країна опинилася під загрозою, Олег став на захист Батьківщини, її незалежності та суверенітету.

Його служба на фронті була відображенням тих самих якостей, які він проявляв у цивільному житті: дисципліна, відповідальність, прагнення до справедливості. Він був товаришем, на якого завжди можна було покластися в найважчі моменти. 

На жаль, у цій боротьбі він віддав найдорожче - своє життя. Олег Гбур загинув, виконуючи свій обов’язок перед Україною, демонструючи мужність і відвагу. Його загибель стала болісною втратою для родини, колег та всіх, хто його знав.

У цей день ми вшановуємо пам'ять Олега та всіх, хто віддав своє життя за свободу України. Їхній подвиг назавжди залишиться у наших серцях, а їхні імена - в історії нашої держави. Вони є справжніми Героями, завдяки яким ми можемо жити у вільній країні. Світла пам’ять Олегу Гбуру та всім захисникам України.