Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Івано-Франківщини відзначили професійне свято

опубліковано 02 липня 2024 о 13:34

З нагоди відзначення Дня податківця України, сьогодні, 2 липня, в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області відбулися урочисті збори. 

Начальник Головного управління ДПС в області Ірина Столярик привітала колектив з професійним святом та подякувала за сумлінну, віддану працю та виконання, поставлених державою завдань щодо забезпечення дохідної частини бюджету країни. Також відзначила високий професіоналізм та злагоджену роботу очолюваного нею колективу, особливо в умовах війни. 

Крім цього, Ірина Столярик подякувала за сумлінну працю та внесок у роботу податкової служби податківцям-ветеранам, присутнім на заході. 

Особливі слова подяки висловила тим колегам – податківцям, які сьогодні захищають нашу країну на передовій; податківцям, члени сімей яких перебувають в зоні бойових дій та тим податківцям, які втратили на війні близьку людину.  

До привітань долучилися голова Ради Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників державної податкової служби Володимир Сірецький та голова осередку Всеукраїнської ГО «Асоціація ветеранів ДПС України в Івано-Франківській області» Ольга Андрієвська.

З нагоди відзначення професійного свята, кращим працівникам податкової служби Івано-Франківщини Ірина Столярик вручила подяки Державної податкової служби України та ГУ ДПС. 

Нагороду отримала і керівник податкової служби Івано-Франківщини Ірина Столярик – Подяку від в.о. ректора Державного податкового університету Дмитра Серебрянського за підтримку і культивування інноваційних підходів до формування освітніх потреб української молоді під час проведення PROFплатформи. 

На завершення заходу начальник Головного управління ДПС в області  Ірина Столярик ще раз привітала усіх колег – податківців з професійним святом, побажала їм та їхнім сім’ям нових здобутків, міцного здоров'я, щастя, добра та родинного благополуччя.