Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Івано-Франківщини вручили нагороди учасникам VIII Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього 2024»

опубліковано 01 липня 2024 о 10:31

Нещодавно в Івано-Франківському фаховому коледжі технологій і бізнесу відбулась важлива подія - вручення дипломів випускникам навчального закладу.

Привітати дипломованих фахівців прийшла заступник начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Наталія Зікрата.

 Як зазначила Наталія Зікрата, податкова служба вважає одним із головних напрямків своєї роботи виховання майбутніх платників податків та формування в них високої податкової культури. Податківці розуміють, що дуже важливо, щоб підростаюче покоління вже на початку  свого дорослого етапу життя розуміло роль, значення і місце податків у житті держави та суспільства. 

А ще заступник керівника податкової служби області вручила нагороди студентам, які взяли участь у VIII Всеукраїнському інтелектуальному конкурсі «Податківець майбутнього2024». Приємно, що цьогоріч студентка Івано-Франківського фахового коледжу технологій і бізнесу Червінська Христина зайняла ІІІ почесне місце. Від Податкового університету Наталія Зікрата вручила їй диплом, медаль та подарунки. Ще 14 студентів – отримали сертифікати учасників конкурсу. 

Подяку як найактивніший заклад освіти від Державного податкового університету, відзнаку за активну участь у Всеукраїнському конкурсі від громадської організації «ПК «Пташка» та ТОВ МІК «Старт» та подарунки від податківців Івано-Франківщини отримав керівник  коледжу Василь Бабінець.

Наталія Зікрата привітала дітей з завершенням навчання та побажала, щоб їхні амбіції надихали до звершень, а мрії ставали реальністю, щоб їх дії приносили в цей світ лише позитивні зміни та були джерелом натхнення для інших.