Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі Івано-Франківщини відбулась церемонія погашення марки «Податки. Армія. Перемога»

опубліковано 27 червня 2024 о 15:05

Напередодні Дня Конституції України та відзначення професійного свята працівників податкової служби України в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області відбулась церемонія погашення марки від Укрпошти, присвячена сплаті податків: «Податки. Армія. Перемога». На поштовому випуску зображено монету номіналом 1 гривня, яка трансформується в кулю. Особливістю марки є те, що номінали зчіпки утворюють міжнародну абревіатуру UA. Набір включає аркуш «Податки. Армія. Перемога», конверт «Перший день» та картку. Загальний тираж марки – 210 тисяч примірників.

Погашення спеціальним поштовим штемпелем тематичної марки провели директор Івано-Франківської дирекції АТ «Укрпошти» Тарас Біжик та виконуючий обов’язки начальника ГУ ДПС Віктор Глушпенко.

Як зазначив Віктор Глушпенко, податки – це основа, фундамент фінансової та економічної стабільності будь-якої  країни. Для України сплата податків набула особливо важливого значення в останні роки, адже в умовах війни ми повинні забезпечити не лише фінансове функціонування нашої країни, але й підтримувати Збройні сили задля здобуття якнайшвидшої Перемоги над ворогом.

Також Віктор Глушпенко подякував усім платникам податків Івано-Франківщини за сумлінне виконання свого конституційного обов’язку –сплачувати податки.

Податківці Івано-Франківщини активно долучились до підтримки української армії, придбавши марки «Податки. Армія. Перемога».