Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За виявлені порушення податківці донарахували бізнесу Прикарпаття 74 мільйони гривень – більше половини суми уже надійшло до бюджету

опубліковано 20 червня 2024 о 13:03

Працівники Головного управління ДПС в Івано-Франківській області за час п’яти місяців ц.р. провели 125 документальних перевірок суб’єктів господарювання - юридичних осіб, донарахування за якими склали 52,6 мільйона гривень узгоджених податкових зобов’язань, з них до бюджету уже надійшло 37,4 мільйона гривень.

Також в результаті проведення контрольно-перевірочної роботи працівниками податкової упереджено бюджетне відшкодування з ПДВ на суму 4,7 мільйона гривень та зменшено його від’ємне значення на 14,7 мільйона гривень, також податківці виявили умисне заниження нарахувань податку на прибуток на 8,8 мільйона гривень.

За період січня-травня 2024 року працівники податкової служби здійснили 692 фактичні перевірки, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 21,4 мільйона гривень, з них узгоджено 13,8 млн. грн, з яких 10,1 мільйона гривень уже надійшло до бюджету. 

Всього за результатами як документальних, так і фактичних перевірок в січні-травні 2024 року забезпечено 47,4 мільйона гривень надходжень до бюджету.