Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До Центру обслуговування платників завітали студенти Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування

опубліковано 29 березня 2024 о 11:00

Сьогодні на екскурсію до Центру обслуговування платників ДПІ в м.Івано-Франківську завітали студенти Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування. 

В ході зустрічі начальник Івано-Франківської ДПІ Олександра Михайловська ознайомила молодих людей з функціонуванням Центру обслуговування платників та доступні для платників адміністративні послуги.

Особливу увагу посадовець зробила на можливостях електронних сервісів ДПС, таких як Електронний кабінет платника податків та мобільний додаток «Моя податкова». 

Також начальник управління правового забезпечення ГУ ДПС в Івано-Франківській області Тетяна Бабій розповіла студентам про організацію роботи підрозділу, процедури оскарження платниками рішень контролюючого органу та супроводження податківцями справ у судах щодо здійснення захисту донарахованих сум податків і зборів. 

Також Тетяна Бабій розповіла про умови добору осіб, які претендують на зайняття вакантних посад в податковій службі, та наголосила на важливості та затребуваності правничої професії і в потребі в молодих кваліфікованих кадрах для податкової служби. 

Завершуючи зустріч, працівники податкової служби побажали студентам успіхів у навчанні та досягненні усіх їхніх мрій та амбіцій. Вони вірять, що молоде покоління сприятиме подальшому розвитку України як вільної, мирної, демократичної країни.