Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вилучено фальсифікований алкоголь та оштрафували на 100 тисяч гривень. Податківці провели перевірку одного з відпочинкових комплексів Буковеля

опубліковано 22 грудня 2023 о 13:18

Під час проведення фактичної перевірки одного з відпочинкових комплексів гірськолижного курорту «Буковель», податківці виявили ряд порушень вимог чинного законодавства, а саме: факт торгівлі без застосування РРО, неналежне ведення обліку товарних запасів за місцем їх реалізації, а також здійснення продажу товарів, які необліковані в установленому порядку. Окрім того, працівники податкової служби зафіксували факт реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв.

За наслідками розгляду зазначених матеріалів перевірки до порушника застосовано фінансові санкції на загальну суму близька 100 тис.грн., а на винну особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.1551 КУпАП, який надіслано до місцевого суду для розгляду по суті.

Окрім того, працівниками управління Національної поліції в Івано-Франківській області вилучено з обігу 14 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв. 

Головне управління ДПС в Івано-Франківській області черговий раз наголошує, що здійснювати будь яку господарську діяльність краще  дотримуючись вимог чинного законодавства, ніж сплачувати штрафи. Такий підхід забезпечить Ваш комфорт та спокій при веденні бізнесу.