Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у форумі Бізнес Асоціації Івано-Франківська

опубліковано 03 листопада 2023 о 14:11

Сьогодні податківці взяли участь у форумі Бізнес Асоціації Івано-Франківська, який проходив в Університеті Короля Данила. У заході взяли участь багато представників різних галузей бізнесу та органів державної влади. На панельній дискусії «Бізнес Прикарпаття в умовах війни» учасники ділились своїми історіями успіху та викликами, з якими стикались в період війни.  

Як працює бізнес в умовах війни? Прийняв виклик та працює далі. Івано-Франківський бізнес у час війни не лише вистояв, але й активно розвивається, кількість якого з початку війни зросла на 7 тисяч платників, каже заступниця начальника Головного управління Державної податкової служби в Івано-Франківській області Наталія Зікрата. Також додає, що бізнесова спільнота проявила велику сумлінність і розуміння важливості добровільної сплати податків в період війни, яка відобразилась в надходженнях до бюджетів. Зокрема, з початку року платниками сплачено 27,1 мільярда гривень податків та зборів, з них до зведеного бюджету надійшло 18,3 мільярда гривень (+ 441 млн грн до минулого року) та майже 8,8 млрд грн єдиного внеску до Пенсійного фонду (+ 1,2 млрд грн). 

Такі заходи сприяють покращенню співпраці між податковою службою та громадським сектором для підвищення прозорості та ефективності контролюючого органу, обміну інформацією та каналів зворотнього зв’язку з бізнесом.   

Детальніше, про що йшлося на форумі читайте у статті: https://www.oper-info.if.ua/posts/453?fbclid=IwAR0011CkKzwq5QjAs57xuCGx76kI6OCRdGzguPCeXo-b4Jte1FdZAOtK-yk