Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Університеті Короля Данила відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів студентам

опубліковано 07 липня 2023 о 15:35

Сьогодні в Університеті Короля Данила  відбулося надзвичайно важлива подія - урочисте вручення дипломів випускникам. Цей незабутній момент ознаменував завершення довгого і напруженого навчального шляху для сотні молодих людей.

В урочистій атмосфері, сповненій радості учасники церемонії: випускники, їхні батьки та керівництво закладу, керівники установ і організацій зібралися разом, щоб відзначити велике досягнення та привітати молодих випускників з цим знаковим моментом у їхньому житті.

Процес вручення дипломів був супроводжений урочистими словами, промовами та привітаннями. Ректор університету Мирослав Луцький висловив свої щиросердечні вітання випускникам і наголосив на їхній важливій ролі в майбутньому розвитку суспільства. Він також наголосив на цінності отриманої освіти і закликав молодих людей залишатися завжди готовими до постійного самовдосконалення.

Для вручення дипломів студентам також запрошено начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик, яка привітала студентів з завершенням навчання і побажала знайти себе в професії, реалізувати найамбітніші плани на майбутнє, а також привнести позитивні зміни в цей світ.

Вручення дипломів студентам університету – це не тільки святкування особистих досягнень, але й святковий момент для всього навчального закладу. Це свідчить про велику роль університету у підготовці молодих фахівців, які готові внести свій внесок у розвиток суспільства та побудову майбутнього.

Нагадаємо, між Головним управління ДПС в Івано-Франківській області та Університетом Короля Данила підписано меморандум про співпрацю https://bit.ly/3hsHhfH