Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ірина Столярик: “З нами Бог і Правда, а отже Перемога обов’язково буде за нами”. В податковій службі Івано-Франківщини відбулися урочистості з нагоди професійного свята

опубліковано 30 червня 2023 о 16:47

В переддень Дня податківця України з привітаннями до податкової служби Івано-Франківщини завітали представники органів місцевої влади, митної служби та громадських організацій. Доволі символічним є те, що професійне свято практично співпадає і з днем створення служби. Тож уже 33 роки поспіль податківці сумлінно працюють над наповненням бюджетів держави.

Роль податкової служби надважлива в ефективному функціонуванні будь-якої країни, міста чи громади. Адже саме завдяки податковим потокам ми маємо достойний рівень медицини, освіти та культури, та що вкрай важливо – забезпечуємо обороноздатність нашої держави. 

Тож начальник Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик насамперед подякувала очолюваному нею колективу за віддану чесну працю, згадала також тих працівників, хто сьогодні зі зброєю в руках охороняє кордони країни та дає відсіч ворогу: “Треба зазначити, що ці люди мали можливість залишитись вдома, адже могли скористатись бронюванням посад. Однак, вони зробили свій вибір. Є в нашому колективі й ті, хто відправив на фронт найрідніших – дітей, чоловіків, батьків. На жаль, серед них є ті, у кого війна забрала рідних людей назавжди. Намагаємось їх всіляко підтримати, відчуваємо їх біль та розуміємо, якою ціною дається нам кожен день життя. Такі люди не дають нам впасти духом і здатись, бо ми на  це просто не маємо права. Навпаки, ми мусимо робити все від нас можливе, і неможливе щоб перемогти. Кожен наш день повинен бути максимально корисним для країни”.

Ефективну роботу податкової служби відзначили також і гості заходу. Адже найкращою оцінкою діяльності служби є показники надходжень до бюджету. Івано-Франківщина є одним з тих регіонів, хто справно виконує податкові зобов’язання, що засвідчує довіру бізнесу до влади, податкової системи та його відповідальність перед державою. А це, як зазначила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, неможливо без постійного конструктивного діалогу податківців та бізнес спільноти.

Кращих працівників податкової служби за сумлінну працю було нагороджено грамотами та відзнаками Верховної ради України, Івано-Франківської обласної військової адміністрації, Івано-Франківської обласної ради, та Івано-Франківської міської ради, Територіальних громад Івано-Франківської області, а також Державної податкової служби України, ГУ ДПС в області, Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС. Найвищу нагороду від Торгово-промислової палати – Золотий знак Меркурія, за сприяння розвитку бізнесу й  підприємництва отримала також начальник податкової служби області Ірина Столярик. 

На завершення очільниця служби ще раз подякувала усім присутнім за плідну співпрацю, побажала колективу та гостям нових здобутків, міцного здоров'я, щастя, добра та родинного благополуччя та миру. «Вірю, що вже в недалекому майбутньому ми всі разом будемо святкувати нашу Перемогу, яка увійде як одна з найвеличніших не лише в історію України, а й у світову. Пам’ятаймо – з нами Бог, правда, а одже й Перемога!» – завершила захід Ірина Столярик.