Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кожен десятий платник податків Івано-Франківщини, який звітує до податкової в електронному вигляді, робить це за допомогою Е-кабінету

опубліковано 26 травня 2023 о 13:42

У квітні цього року 34,6 тисяч платників податків Прикарпаття звітували до обласної податкової служби, з них 96 відсотків надали перевагу електронній формі. Загалом продовж місяця податківці опрацювали 162,4 тисячі звітних документів. Про це повідомляє Головне управління ДПС в Івано-Франківській області.

Так, звітність з ПДВ в електронному вигляді подало 3,9 тисяч платників, а це 100 відс., а звітність з ЄСВ – 99 відс. платників, тобто 15,6 тисяч суб’єктів господарювання.

Також для підготовки та безпосередньо подання податкової звітності 3330 суб’єктів господарювання, а це 10 відс. від загальної кількості, скористалися можливостями Електронного кабінету платника податків.

В податковій службі нагадують, що за допомогою Електрoнного кабінету у платників податків є можливість не лише надіслати звітність, а й направити запити чи заяви до органів ДПС та отримати необхідні довідки або інформацію. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою:http://саbinet.tax.gov.ua.