Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З роботою податкової служби області знайомились студенти Івано-Франківського фахового коледжу

опубліковано 15 травня 2023 о 16:41

Сьогодні студенти Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали ГУ ДПС в Івано-Франківській області та Центр обслуговування платників м.Івано-Франківська.

Екскурсію в Центрі обслуговування платників та особливості його роботи провела начальник Івано-Франківської ДПІ Олександра Михайловська. Вона розповіла студентам про послуги, які надаються платникам податком, про використання електронних сервісів ДПС, таких як Електронний кабінет, що дозволяє отримувати необхідні послуги дистанційно та подавати звітність в електронному вигляді. Особливу увагу посадовець приділила податковій знижці, яку можна отримати за оплату навчання за результатами попереднього року. Зокрема, розповіла нюанси при оплаті за навчальні послуги та які документи необхідно подати для її отримання. 

Також під час зустрічі начальник відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС в Івано-Франківській області розповіла студентам про систему оподаткування в Україні, про відмінності між спрощеною системою оподаткування та загальною, оформленням трудових відносин, майнові податки, а також порядок та вимоги до застосування РРО, ПРРО, платіжних терміналів.   

Наприкінці заходу студентам наголошено, що отримати корисну інформацію з питань оподаткування можна як на вебпорталі ГУ ДПС в Івано-Франківській області, так і в соціальній мережі Facebook та телеграм-каналі.